Organisatie

De organisatie van de Open Atelierroute Zwijndrecht is in handen van Cees Hoogvliet en Wilma Schimmel.

Partners


KunZt

KunZt is participeren, ontmoeten en samen creëren. KunZt wil een podium bieden aan professionele en amateurkunstenaars uit Zwijndrecht en omgeving en een ontmoetingsplek creëren voor kunstenaars en publiek. KunZt heeft als doel alle vormen van kunst bij een zo'n groot mogelijk publiek onder de aandacht te brengen.

Web: www.kunztzwijndrecht.nl

De gemeente Zwijndrecht stimuleert het initiatief en geeft jaarlijks een subsidie aan de Open Atelierroute.


Bibliotheek

De Bibliotheek AanZet is jouw lokale, multimediale en vrije toegangspoort tot kennis en cultuur. Wij bieden je graag een energieke en inspirerende plek waar je anderen kunt ontmoeten, je volop kunt ontspannen, de wereld om je heen kunt ontdekken en je talenten kunt ontwikkelen. De Bibliotheek wil voor iedereen een energieke en inspirerende plek zijn waar je anderen kunt ontmoeten, je volop kunt ontspannen en de wereld om je heen kunt ontdekken. Kunst en cultuur spelen hierbij een belangrijke rol. Tijdens de Open Atelierroute wordt Bibliotheek Walburg Zwijndrecht dan ook omgetoverd in een expositieruimte met werk van diverse deelnemers. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Natuurlijk is de vestiging in Zwijndrecht tijdens dit weekend ook gewoon toegankelijk voor bibliotheekbezoekers.

Norderstedtplein 8 3332 GK Zwijndrecht tel: 078-62 05 500

Web: www.debibliotheekaanzet.nl


Atelier Marjan van Breugel

Atelier Marjan van Breugel verzorgt creatieve kunstlessen voor kinderen en tieners, creatieve vakantieworkshops voor kinderen, kinderfeestjes.

Web: www.marjanvanbreugel.nl
FB: www.facebook.com/marjan.vanbreugel


Theaterhuis

Het theaterhuis is een totaalconcept voor theater, muziek, dans en beeldende vorming. Er is aanbod voor peuters, kleuters, schoolkinderen, volwassenen en volwassenen met een beperking.

Web: www.theaterhuis.com
FB: www.facebook.com/Theaterhuis-Drechtsteden


eKo Notaris

Naast de gebruikelijke notarisdiensten is het kantoor gespecialiseerd in twee nichemarkten. Ten eerste de binnenvaart. De schippers in en om Zwijndrecht weten het kantoor te vinden. Ten tweede is het kantoor gespecialiseerd in estateplanning.


eKo notaris staat voor duurzaamheid, het doel is mogelijk digitaal te werken en binnen drie jaar CO2-neutraal te zijn.Daarnaast staat eKo notaris voor verbinding. Via kosteloze informatiebijeenkomsten worden klanten bijgepraat over verschillende, roulerende onderwerpen.Tot slot steunt eKo notaris goede doelen die zich inzetten op het gebied van onderwijs en cultuur in financiële zin, maar ook door het gezamenlijk opzetten van projecten.

Web: www.ekonotaris.nl